Diakhaby arriba a València

El nou fitxatxe del València ha firmat fins al 2023, procedent del l'Olympique de Lió.

Mouctar Diakhaby a l'arribada a l'aeroport de Manises.
Mouctar Diakhaby a l'arribada a l'aeroport de Manises. / P. de la Fuente

Ja està a València Mouctar Diakhaby, el nou fitxatge del club del Mestalla. El vol, que venia de França via Barcelona, ha aterrat a les 17.30 h tot i que el jugador ha tardat a eixir de l'aeroport de Manises acompanyat pel seu agent i rebut per membres de l'entitat blanc i negra a l'arribada a l'aeroport de Manises.

El conjunt del Mestalla i l'Olympique de Lió han arribat a un acord perquè el jove central jugue fins al 2023. El València abonarà 15 milions d'euros pel jugador de Véndome (França) que ha jugat 55 partits amb el primer equip de Lió.

El jugador, que no ha volgut fer comentaris a l'arribada a l'aeroport, té 21 anys i 1,89 d'alçada. Haurà de passar la revisió mèdica demà dijous abans de la firma definitiva amb el club. Sembla que l'Olympique volia 20 milions per ell, però l'entitat blanc i negra ha aconseguit rebaixar-lo als 15 milions, gràcies a les ganes de Diakhaby de poder participar en la lliga espanyola i, en especial, a la Champions, ja que, mentre va jugar amb l'equip francés, no podia fer-ho, si bé sí ha disputat 55 encontres amb el Lió (inlosa l'Europa League).

Es tracta del tercer reforç del València CF per a la pròxima temporada 2018-2019, després de Geoffrey Konkogbia i d'Uros Racic. I, amb ell, el València comptarà amb sis centrals a la plantilla: Garay, Murillo, Gabriel, Vezo i Javi Jiménez.

També et pot interessar

stats