Detinguts quatre jugadors del planter del Reial Madrid per difondre un vídeo de contingut sexual

En el vídeo es veu un dels detinguts mantenint relacions sexuals amb una menor de setze anys

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil / Tomás Alonso (Europa Press)

Un jugador del Reial Madrid Castella i tres jugadors del Real Madrid C han prestat declaració en relació amb una denúncia per la presumpta difusió d'un vídeo privat per WhatsApp, segons ha informat el Reial Madrid en un Comunicat de premsa. En el mateix document afirma que, quan el club tinga coneixement detallat dels fets, adoptaran noves mesures.

Es tractaria d'un delicte de revelació de secrets de tipus sexual que es va produir a Mogán (Gran Canària). La mare de la menor va denunciar a Santa María de Guía (Las Plamas) que, suposadament, hi ha unes gravacions d'unes relacions sexuals de la seua filla circulant per WhatsApp. Les relacions haurien sigut consentides, però no la gravació.

Els fets van ocórrer a Mogán a mitjan juny, però ha sigut ara quan la família de la xiqueta ha tingut coneixement que les imatges existeixen.

Han detingut els jugadors aquest dijous de matí a la Ciutat Esportiva del Reial Madrid, i el jutjat número 3 de San Bartolomé de Tirajana (Las Palmas) ha ordenat a la Guàrdia Civil que posara a disposició judicial als jugadors. Se'ls han intervingut els dispositius mòbils i s'ha acordat la seua llibertat.

L’article 197 del Codi Penal estableix que la difusió d’imatges o gravacions audiovisuals que “menyscaben greument la intimitat personal” és un delicte que serà castigat amb una pena de presó de tres mesos a un any o multa de sis a dotze mesos.

També et pot interessar

stats