Desestimen la demanda contra el València CF sobre les accions per a anar a les assemblees

La sentència dona la raó al club i avala el pas d'11 a 3.598 accions per a poder assistir a la junta d'accionistes

Vista del judici al València CF després de la demanda de Libertat VCF
Vista del juí al València CF després de la demanda de Llibertat VCF

El jutjat del mercantil número 1 de València ha desestimat la demanda de l'associació de xicotets accionistes Libertad VCF contra alguns dels acords que es van adoptar en la junta general d'accionistes de 2020 del València CF. Per tant, la sentència dona la raó al club i avala el pas d'11 a 3.598 accions per a poder assistir a les assemblees de propietaris. A més, aquesta xifra s'ampliarà a més de 5.000 després de l'ampliació de capital del club.

Libertad VCF assegura que el jutjat ha desestimat la demanda en entendre que l'associació manca de legitimació per a interposar-la. Ara el grup d'oposició al màxim accionista del club, Peter Lim, ha anunciat un recurs davant del que qualifiquen "d'indefensió" per entendre que aquest argument el van plantejar els advocats del València de manera "extemporània" i que en un primer moment el jutjat el va rebutjar, i no els va donar l'oportunitat de rebatre'l.

La denúncia d'aquest grup també incloïa l'acord d'un préstec de l'empresa de Lim, Meriton, al club amb els drets de quatre jugadors com a garantia, així com l'establiment d'un llistó salarial per als alts directius del club.

A més, Libertad VCF també ha explicat que el jutjat d'instrucció 11 de València ha validat l'actuació del consell d'administració del club davant la querella per un possible delicte societari. L'associació denunciava que no s'havia donat la informació necessària sobre l'ampliació de capital que es va aprovar en l'última junta d'accionistes. El grup d'oposició ha anunciat també un recurs davant d'aquesta decisió i ha assegurat que continuarà amb les accions judicials per a fiscalitzar la gestió de Lim.

També et pot interessar

stats