Desestimades les mesures cautelars sol·licitades per Llibertat VCF contra Meriton

Entre les demandes s'incloïa la possibilitat d'una intervenció judicial del club

Dilluns va començar la guerra als jutjats entre Llibertat VCF i Meriton per la gestió al València
Dilluns va començar la guerra als jutjats entre Llibertat VCF i Meriton per la gestió al València / À Punt Esports

El titular del jutjat mercantil número 1 de València ha desestimat les tres mesures cautelars contra Meriton per la gestió del València CF que va sol·licitar Llibertat VCF.

Entre les mesures demanades, s'incloïa la possibilitat d'una intervenció judicial del club, bé pel nomenament d'un administrador extern o bé amb l'establiment de l'obligació que el club sol·licitara el consentiment per a realitzar qualsevol operació.

Des de l'entitat expliquen que les mesures cautelars han sigut descartades tant per qüestions de forma com per qüestions de fons. També expliquen que el jutge no ha entrat a estudiar si Llibertat VCF té legitimitat per a presentar la demanda, tal com va qüestionar l'advocat de l'entitat en la vista oral. Aquest assumpte es dirimirà en la vista que totes dues parts tindran el pròxim 18 d'octubre.

Llibertat VCF va presentar una demanda després de l'última junta general d'accionistes en la qual denunciava l'augment de les accions necessàries per a assistir a les juntes, un préstec del màxim accionista Peter Lim al club amb l'aval dels drets de diversos jugadors i l'augment salarial per a dos directius, entre ells, el president Anil Murthy.

També et pot interessar

stats