Desestimada la denúncia del Llevant per a continuar en la Copa

El Llevant no estarà present en el sorteig de quarts de final de la Copa del Rei, s'ha rebutjat la denúncia presentada este matí per alineació indeguda del Barcelona.

Desestimada la denúncia del Llevant per a continuar en la Copa
Desestimada la denúncia del Llevant per a continuar en la Copa

El Llevant cau definitivament del sorteig de quarts de la Copa del Rei, després que la jutgessa de competició de la RFEF ha desestimat la denúncia presentada pel club. La raó, que s'ha fet fora de termini. El club d'Orriols al·legava alineació indeguda del jugador Chumi en el partit d'anada, jugat a l'estadi Ciutat de València el passat 10 de gener, corresponent a l'anada de huitens de final de la Copa del Rei. Chumi tenia pendent una sanció per acumulació de targetes en el Barcelona B, que li impedia jugar amb el primer equip, cosa que sí que va fer. 

Fora de termini 

No obstant això, la denúncia no ha prosperat perquè qualsevol recurs d'alineació indeguda s'ha de presentar en un termini de 14 hores posteriors al partit disputat. Això és el que ha esgrimit la jutgessa de la Reial Federació Espanyola de Futbol, per a rebutjar la denúncia presentada aquest mateix matí pel Llevant. Així, el Barcelona, que ahir capgirava el marcador de l'anada i derrotava 3 a 0 el Llevant, continua endavant en la Copa del Rei. 

També et pot interessar

stats