Derrota del Vila-real contra el Wolverhampton al Molineux Stadium (2-1)

S’avançaven els groguets amb un gol de Gerard Moreno al minut 18 i el Wolverhampton li donava la volta al marcador en el segon temps amb els gols de Coady i Raúl Jiménez.

Al Molineux Stadium ha patit el Vila-real la primera derrota de la pretemporada.

Javi Calleja continua ajustant la màquina grogueta. En l’amistós contra el Wolverhampton, a terres anglesses, l’entrenador ha apostat per un onze amb molts perfils de titulars. Sense Asenjo i amb Barbosa davall els pals, els groguets que jugaven de color morat, han perdut per 2 a 1 contra l’equip que entrena l’exvalencianista Nuno Espírito Santo.

D’eixida els taulellers no s’han sentit massa còmodes i els jugadors del conjunt anglés, a baló parat, buscaven la portería sense encert. Però el perill el creava el Vila-real i el firmava Gerard Moreno. Al minut 18 el català obtenia el premi. Bonic gol de vaselina de Moreno després d’una gran assistència de Pablo Fornals.

A la mitja hora de partit, Ekambi també volia dir la seua ofensivament, i ha disposat d’una bona ocasió per batre Rui Patricio. Eren els millors minuts del Vila-real davant un conjunt que acaba d’ascendre a la premier league. Al 35, l’arbitre ha xiulat penal a favor dels locals i Rubén Neves ha fallat la pena máxima, i amb el 0 a 1 ha finalizat el primer temps.

El Wolverhampton li donava la volta al marcador

A la represa els locals han guanyat en intensitat i a baló parat, han anotat el gol de l’empat. Marcava Coady de cap al minut 48. I en 7 minuts li donaven la volta al marcador perquè en el 54 el mexica Raúl Jiménez firmava la segon diana amb el permis de Pedraza.

Als groguets els costava ficar-se en el partit i els de Nuno passaven a dominar, acostant-se més a la porteria grogueta. Al minut 74, Javi Calleja capgirava l’equip de dalt a baix amb els canvis però el resultat ja no s’ha mogut.

El Vila-real obrirà la lliga a casa contra la Reial Societat

Abans de la derrota contra el Wolverhampton, el Vila-real havia sumat 4 empats i 1 victòria en els partits de pretemporada. Els groguets s’estrenaran a la lliga, a casa, contra la Reial Societat, però abans els de Javi Calleja s’enfrontaran contra el Saragossa al Mini Estadi el dimecres 8 d’agost. El dissabte, dia 11, viatjaran a Alemanya per jugar contra el Werder Bremen.