Derrota en el retrobament de Castàlia amb la Segona (0-1)

El Castelló ha perdut a casa amb el Màlaga en el primer partit com a equip de segona en 10 anys i 3 mesos.

Marc Mateu ha sigut un dels millors albinegres
Marc Mateu ha sigut un dels millors alb-i-negres / LaLiga SmartBank

Castàlia, estadi històric del futbol espanyol, ha tornat a la categoria de plata després de 10 anys transitant en les categories inferiors del futbol, 7 de les quals en tercera. Els alb-i-negres no han pogut arredonir el dia amb una victòria contra el Màlaga.

Els d’Óscar Cano no ho han posat fàcil als andalusos que ha encetat el marcador amb un golàs de Ramón Enríquez (m. 18), que ha facturat el seu primer gol en el futbol professional, signant, a més, un partit excepcional. El del planter malagueny ha ajustat el baló a l’escaire amb l’exterior. Espectacular. Malgrat la superioritat dels andalusos en el marcador, sobre la gespa s’han vist dos equips molt igualats. Sols la falta d’encert en la passada final ha privat els alb-i-negres d’aconseguir l’empat en el primer tram.

En la segona, una altra volta la mateixa. Dos equips amb forces equilibrades però amb falta de definició en els últims metres. El tècnic orellut ha intentat retallar les distàncies donant entrada a un segon davanter, Jordi Sánchez, i augmentant la pressió sobre l’àrea contrària, però la igualada, malgrat assaborir-la en les botes del mateix Sánchez, no ha arribat. Amb el Màlaga amb 10 per lesió de Yanis, que acabava d’entrar al camp, i ja en el temps de descompte, el Castelló ha tingut els millors minuts de tot el partit amb ocasions molt clares, però el partit estava sentenciat.

El Màlaga li té presa la mesura al Castelló. Els visitants sumen tres encontres seguits guanyant. L’afició orelluda haurà d’esperar per a veure al Castelló sumar la primera victòria en segona a Castàlia.

També et pot interessar

stats