Suspés el derbi sevillà pel llançament d'un objecte des de la graderia

Joan Jordán, jugador del Sevilla, ha hagut de ser atés després d'haver rebut l'impacte d'una barra de plàstic

Joan Jordán s'ha quedat un poc atordit després de rebre l'impacte de la barra
Joan Jordán s'ha quedat un poc atordit després de rebre l'impacte de la barra / Agència Efe

El derbi entre el Betis i el Sevilla dels huitens de final de la Copa del Rei s'ha suspés als 39 minuts del primer temps després que el sevillista Joan Jordán ha rebut al cap l'impacte d'una barra just després que l'equip local empatara.

Després de huit minuts en què el joc s'ha aturat per a atendre el futbolista, l'àrbitre Ricard de Burgos Bengoechea ha decidit interrompre el partit quan encara quedaven sis minuts del primer temps. De Burgos Bengoechea estava molt a prop de l'acció, ha arreplegat l'objecte aparentment de plàstic llançat des del Gol Sud del Villamarín i l'ha entregat al delegat de camp.

Des d'aleshores, els sevillistes s'han retirat als vestidors i els jugadors bètics s'han quedat sobre la banda del terreny de joc, fins que l'àrbitre ha pres la decisió de suspendre el partit, després de comprovar que no es podia garantir la seguretat a l'estadi Benito Villamarín.

El partit es reprén aquest diumenge a porta tancada

El jutge de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decidit que el partit es reprenga aquest diumenge a les 16:00 h a porta tancada des del moment de la interrupció (minut 39), i amb els mateixos jugadors que estaven inscrits dissabte.

En la resolució es detalla que després de les consultes amb els clubs, el Betis va proposar que el duel es reprenguera aquest diumenge per raons de la logística d'organització, mentre que el Sevilla va sol·licitar que, en cas de jugar-se, no es fera abans del dimecres 19 de gener, ja que que els metges han recomanat un període d'observació de 24 hores per a Jordán. Per tant, Lopetegui no podria tindre'l disponible en la represa, i això suposaria un perjuí per a ells.