Deportivo-Castelló, duel d'històrics

El partit de promoció d'ascens es podrà seguir a través de la televisió d'À Punt

Deportivo-Castelló, duel d'històrics de la lliga

La promoció d'ascens a Segona Divisió ha fornit una eliminatòria entre dos històrics del futbol. Riazor, primer i Castàlia, després seran l'escenari de l'enfrontament entre el Deportivo de la Corunya i el Castelló. Dos clubs emblemàtics que reclamen tornar al seu lloc en el futbol professional.

Fins en dotze ocasions s'han enfrontat en lliga el Castelló i el Dépor. Dues entitats centenàries, que han hagut de ballar en les últimes dècades en diverses categories. 

En la temporada 88-89 els alb-i-negres aconseguien la tercera lliga en la divisió de plata i encadenaven les dues següents campanyes en Primera. Han estat onze temporades en l'elit. 

Amb més de 10.000 socis, el Castelló és dels 25 equips amb més abonats de tot l'estat, un nombre similar al de Getafe, de Primera Divisió. 

El comiat del Castelló en Primera, el 91, coincidia amb l'ascens del Dépor. L'equip corunyés es convertia en el Superdépor amb fites històriques, dos títols de Copa, una lliga i actuacions memorables a Europa.

El 10% de la població corunyesa és sòcia de Riazor. Un camp emblemàtic on diumenge a les 19:00 hores les càmeres d'À Punt tornaran a ser testimoni del xoc de trens de dos equips que volen recuperar el lloc que els correspon.

També et pot interessar

stats