El Deportivo Alcoià baixa a Tercera

Ha perdut 0 a 1 al Collao i certifica el descens

El porter de l'Alcoià, Bañuz, plora després del partit

Llàgrimes i decepció al camp del Collao on 4.000 persones han presenciat el descens del CE Alcoià a la Tercera Divisió. No ha pogut ser, i els d'Alcoi cauen a la divisió de bronze després perdre per 0 a 1 davant del Celta B. El mateix resultat que es va registrar a Vigo fa ara una setmana. Apeh ha sigut el golejador per als blavets en els dos partits.

L'Alcoià ho ha intentat de totes les maneres, i ha tingut moltes i molt bones ocasions per a, almenys, forçar la pròrroga. Però la pilota no ha entrat i el meta gallec, Iván, ha tingut la seua vesprada amb almenys tres intervencions meritòries.

El davanter Rubio ha estat l'home més ofensiu dels de Mario Barrera, però l'ansietat s'ha apoderat dels alcoians que veien que el temps s'acabava.

El partit s'ha fet llarg i espés, i els jugadors del Celta han dominat molt bé el tempo de l'encontre amb contínues interrupcions.

Els últims minuts, com era previsible, els alcoians s'han llançat a l'atac a la desesperada. I ha estat precisament en el minut 94, quan l'equip filial del Celta ha aprofitat un contracolp quasi sense oposició en la defensa.

Pocs segons després acabava el partit i l'afició mostrava el seu desacord amb una temporada inestable i irregular de l'Alcoià, mentre els jugadors ploraven enmig del camp.