El Dépor derrota amb contundència l’Elx amb un 4-0

L’Elx rep una golejada de 4-0 a Riazor. Carlos Fernández marca tres gols i l’Elx pensa ja en el partit contra el Màlaga.

La defensa de l’Elx no pot parar el Deportivo
La defensa de l’Elx no pot parar el Deportivo / RC Deportivo

L’Elx no ha jugat malament en la primera part, tot i el marcador en contra de 1-0. El que passa és que quan un equip es dedica a tindre el baló durant certes parts del partit i quan arriba la possibilitat de gol, no l’aprofita, sol caure sentenciat quan el rival pren la iniciativa. Encara més si l’equip, com ara el Dépor, juga a casa i, per obligació i punt d’honor, ha d’intentar llançar-se a l’atac per a satisfer la seua parròquia. En la primera part Carlos Fernández va fer el primer a baló parat quan l’Elx estava defensant bé. Coses que passen. El problema és que els il·licitans no han aprofitat una gran oportunitat prop del descans quan l’error defensiu de Carles Gil deixava un baló franc a Xavi Torres, que ha disparat alt.

El Deportivo es menja l’Elx en la segona part

La segona part ha sigut una altra història. Els gols quasi consecutius de Carlos Fernández han liquidat el partit. El primer, de gran bellesa, en torejar els dos defenses de l’Elx. El tercer, en esvarar-se el porter de l’Elx, José Juan, quan la pilota arribava tranquil·la a la porteria. Amb quasi tota la segona part per davant els de Pacheta havien perdut ja el partit amb un 3-0 i un triplet del  blanc-i-blau Carlos Fernández. Pacheta havia intentat abans del segon gol enviar tots els seus efectius cap avant, traient Nino per a buscar el gol de l’empat. Pacheta acceptava el risc i li ha eixit malament.

L’Elx, que viatjava a la Corunya amb la intenció d’endur-se la primera victòria fora de casa o, almenys, pujar un punt més, ha sigut golejat i ha anat perdent l’impuls que li havia donat la primera victòria en la lliga la setmana passada amb el Lugo. Les meigas han afavorit els seus,i l’Elx ha quedat bloquejat després del tercer gol. Ha faltat també la presència de Sory, el màxim golejador blanc-i-verd, que es troba jugant amb la seua selecció, Guinea-Conakry, en la classificació de la Copa d’Àfrica. Una baixa important, però que quedava compensada per l’absència de Quique González en el Dépor, sancionat amb targeta roja la jornada anterior.

L’Elx rebrà el Màlaga després de la golejada

El quart gol del Dépor a la fi del partit, obra de Borja, ha rematat a un partit en què l’Elx, sense fer un partit desastrós, ha eixit golejat de Riazor. Amb només una victòria, dos derrotes i cinc empats en la Lliga 1, 2, 3, l’Elx circula per la zona baixa de la taula intentant trobar una carretera asfaltada que li permeta eixir del caminal ple de pols i terra que li toca patir. Una volta més haurà de tornar a alçar-se. El problema és que la pròxima jornada rep al Martínez Valero el Màlaga, el líder.