Definit el grup sisé de Tercera RFEF

Aquesta temporada hi competiran díhuit equips, amb les novetats del Borriana, el Soneja, l'Utiel, el Castellonenc i l'Ontinyent 1931

Els jugadors del borriana celebren un gol
Els jugadors del Borriana celebren un gol / Twitter: @CDBurriana

El grup sisé de Tercera RFEF creix. A partir d'aquesta temporada hi competiran díhuit equips, en lloc dels setze que hi havia fins ara. Després dels ascensos de l'Oriola i el Torrent a Segona RFEF i el descens de l'Hèrcules B a la Lliga Comunitat, cinc equips han pujat des de la Lliga À Punt Preferent: el Borriana, el Soneja, l'Utiel, el Castellonenc i l'Ontinyent 1931.

Com que no hi ha hagut descensos d'equips valencians des de Segona RFEF, tretze equips repetiran en la cinquena categoria del futbol estatal: Atzeneta, Atlètic Llevant, Roda, Gandia, Athletic Torrellano, Vila-real C, Patacona, Castelló B, Elx Il·licità, Acer, Rayo Iberut, Jove Espanyol i Silla.

La primera jornada es jugarà el cap de setmana del 9-10 de setembre i l'última es disputarà el cap de setmana del 23-24 de maig. El campió de la fase regular pujarà a Segona RFEF i els classificats entre el segon i el cinqué lloc disputaran un play-off per l'ascens. I el guanyador d'aquesta eliminatòria s'enfrontarà al campió d'un altre grup, amb la segona plaça d'ascens en joc. Les places de descens a Preferent es decidiran en funció dels ascensos i descensos de Segona RFEF.

També et pot interessar

stats