Decisió salomònica: es jugarà divendres, però no dilluns

La guerra dels horaris finalitza, de moment, amb la resolució judicial que avala els partits de la Lliga divendres, però no dilluns.

Decisió salomònica: es jugarà divendres, però no dilluns
Decisió salomònica: es jugarà divendres, però no dilluns

Hi haurà futbol els divendres, però no dilluns. Així ho ha dictaminat de manera cautelar el magistrat Andrés Sánchez Magro, després de la guerra oberta entre la Lliga i la Reial Federació Espanyola de Futbol. Les dues organitzacions s’havien atribuït la potestat per a determinar els horaris dels partits de la Lliga de futbol i, finalment, ha hagut de ser la justícia qui ha pres la solució; una solució salomònica: es jugarà divendres, però dilluns, no. 

Luis Rubiales, satisfet

El president de la Federació, Luis Rubiales, ja ha reaccionat a les xarxes socials per a mostrar la seua felicitat per aquesta resolució. La Lliga començarà divendres 16 d’agost, com estava previst, amb l’Athletic Club-Barcelona, però s’haurà de modificar l’horari d’altres partits previstos en les tres primeres jornades del campionat. Un dels equips afectats és l’Elx, que havia de jugar dilluns 19 d’agost la primera jornada de la Lliga. 

També et pot interessar