Debut sense premi per a José Bargues

Empat del València, que no li serveix per a eixir del descens, i derrota contundent del Llevant.

Beristain intenta frenar l'avanç d'Ubogagu
Beristain intenta frenar l'avanç d'Ubogagu / @CD_Tacon

José Bargues ha debutat com a entrenador amb el València, amb un empat a zero contra el Tacón a Madrid. L’equip ha millorat la imatge, però el punt sumat no li serveix per a eixir de les posicions de descens. Tenien ganes d’oblidar l’eliminació de la Copa i de passar pàgina de la destitució d’Irene Ferreras. El València mostrava intensitat i perill en atac, i als 5 minuts María Paz ha estat a punt d’estrenar el marcador, però Johana ha evitat el gol. En el 36 ha sigut Bonsegudo qui ha enviat l’esfèric al pal. La millor ocasió de les madrilenyes ha arribat a baló parat i la defensa Pujades ha impedit que acabara en diana.

En el segon temps, l’equip valencianista continuava arribant a la porteria del Tacón, però sense encert ni sort. Carol Férez ha fet lluir-se a Yohana davall dels pals. A 10 minuts per al final s'ha generat la millor notícia: tornava a jugar Marta Carro després de superar una greu lesió de genoll. Fins al final les jugadores de Bargues han perseguit el gol, però l'última ocasió de Mari Paz tampoc s'ha traduït en diana, i igualen amb el Betis en la penúltima posició de la taula.

L'Atlètic de Madrid goleja el Llevant

No hi ha hagut sorpasso entre la segona i la tercera de la taula en la Primera Iberdrola. L'Atlètic de Madrid no ha donat oportunitats al Llevant i a la mitja hora ja estaven amb un aclaridor 3 a 0 en el marcador. Amb Ludmila Da Silva com a guia i jugadora més destacada de l'encontre, les matalaferes han fet el seu millor partit fins ara en aquesta lliga. 4 a 1 ha sigut el contundent marcador final i els 5 gols, obra de jugadores matalaferes. El que han fet a favor del Llevant ha sigut obra d'Alexandri en pròpia porteria, en un intent de refusar el baló de manera acrobàtica. Un gol que ha arribat a un minut del descans i que ha donat un poc d'esperança a les granotes, tot i que en la represa el partit ha continuat amb el mateix guió. La derrota trenca la bona ratxa lliguera de les de María Pry, que sumaven tres victòries consecutives. El Llevant tanca així una quinzena per a oblidar, després de les derrotes contra la Reial Societat en la primera semifinal de la Supercopa i el Sevilla en els huitens de final de la Copa de la Reina.