Debut amarg dels equips valencians en la Copa del Rei

Només l'Elx supera la primera ronda, en eliminar la Gimnàstica Segoviana.

El Castelló ha caigut eliminat en la primera ronda de la Copa del Rei, després d'encaixar hui dos gols davant de la Unió Esportiva Las Palmas. L'equip d'Óscar Cano ha començat bé, però no ha pogut superar els illencs en la segona part.

Tampoc ha pogut passar a la fase següent l'Hèrcules d'Alacant, que ha perdut per un gol contra el Recreativo de Huelva.

Sense opcions s'ha quedat també l'Intercity, que ha encaixat tres gols de l'Athletic de Bilbao. El partit ha arribat a 0-1 al final de la primera part, però els bascos no han donat treva als alacantins i, sols quatre minuts després de reprendre el joc, han marcat el segon. L'últim gol ha entrat en el minut 86.

L'alegria de la vesprada entre els equips de la Comunitat Valenciana ha arribat de part dels il·licitants. Així, l'Elx ha superat la primera eliminatòria en guanyar per 0-2 la Gimnàstica Segoviana. El Ghezouani ha signat el primer gol i Pere Mina ha sentenciat el partit.

Demà a les 18:00 hores tindrà lloc l'enfrontament entre el Comillas i el Villarreal. Dijous es jugaran el Melilla-Llevant, el Cornellà-Oriola i el Mèrida-La Nucia.