David Villa compra el Racing Benidorm

El club, que actualment milita en la Lliga À Punt Preferent, passa a mans de l'exjugador del València

Foto de família després de la presentació del nou projecte del Benidorm
Foto de família després de la presentació del nou projecte del Benidorm / À Punt Mèdia

L'empresa de David Villa, DV7 Group, ha adquirit el Racing Club de Futbol Benidorm, un equip que actualment juga en la Lliga À Punt Preferent. L'exjugador del València, que ja té acadèmies de futbol als Estats Units, el Japó, la República Dominicana, Puerto Rico i Espanya (a Madrid), arriba a la ciutat de la Marina Baixa amb l'objectiu de fer créixer el projecte a la mitjana o la llarga.

Amb una una inversió optimitzada, Villa i el seu grup empresarial pretenen que el Racing Benidorm s'acoste el més possible al futbol professional, sense marcar-se un mínim de temporades per a aconseguir-ho.

La companyia del màxim golejador històric de la selecció espanyola implementarà el mateix mètode de treball que ja funciona amb èxit en totes les seues altres acadèmies futbolístiques per a reestructurar el planter del club benidormer.

En l'organigrama del club hi haurà gent vinculada al món del futbol, amb passat en clubs com el València, el Llevant i el Castelló. De fet, segons ha pogut saber À Punt, el president del club serà l'exdirector general del Castelló, Jordi Bruixola.

També et pot interessar

stats