Darrers moviments dels equips valencians abans de tancar-se el mercat

Les arribades de Borja Mayoral i Gonçalo Guedes i les eixides d'Esteban Saveljich i Nahuel Leiva, últimes operacions.

Els equips valencians aprofiten les últimes hores
Els equips valencians aprofiten les últimes hores

Com cada temporada, a última hora del 31 d'agost es tancà oficialment el mercat de fitxatges. Els equips valencians han fet els deures amb temps i al llarg de tot l'estiu han anat incorporant jugadors a la plantilla, però encara hi hagué temps per a alguns moviments quan sonava la botzina.

Borja Mayoral reforça la davantera del Llevant

El Llevant va arribar a un acord amb el Reial Madrid a última hora per a comptar amb els serveis del davanter Borja Mayoral per a la temporada que acaba de començar. El madrileny nascut a Parla arriba cedit per a una temporada sense opció de compra. El jugador complementarà la davantera del conjunt granota junt amb Roger, Dwamena i Boateng.

En el capítol d'eixides, Esteban Saveljich, ha viatjat a terres andaluses per a jugar cedit a l'Almeria en Segona Divisió. El central argentí, d'origen montenegrí, ha recalat en les files del conjunt dirigit per Fran Fernández, on ja estigué en la temporada 2015-2016, quan hi va arribar en el mercat d'hivern. El defensa estava descartat pel tècnic llevantinista, Paco López.

Nahuel Leiva, traspassat a l'Olympiacos

Pel que fa al Vila-real, l'equip groguet va concretar l'operació Nahuel Leiva amb l'Olympiacos. És un traspàs amb dret de tanteig i el club de la Plana es guarda un percentatge en un futur traspàs. El migcampista hispanoargentí de 21 anys va jugar cedit al Betis i el Barça B i encara no havia pogut debutar aquest curs per sanció.

Guedes, el fitxatge més esperat del València

I en el València, l'últim moviment va ser la incorporació de Gonçalo Guedes, a qui fins divendres no van presentar com a jugador del València per la complexitat del contracte firmat. Encara que dilluns s'anunciava el fitxatge més car de la història del club, fins dijous no es va fer oficial per les nombroses variables econòmiques que presentava l'operació. Al remat, va ser a les 20:00 h de divendres quan l'extrem del València va poder parlar amb els mitjans de comuniació per a fer-los partícips de la seua satisfacció per tornar al club on milità la temporada passada. El contracte el lliga a la disciplina valencianista fins al 2024, amb una clàusula de rescissió de 300 milions d'euros.

També et pot interessar

stats