Danvila assegura que la Fundació continuarà independent i que fugirà de personalismes

José Danvila
José Danvila

L'empresari José Danvila, que d'ací a poc es farà càrrec de la presidència del Llevant UE, ha assenyalat que la Fundació continuarà funcionant de manera totalment independent, que en la seua gestió fugirà dels personalismes i que accelerarà la professionalització del club amb un consell d'administració "potent".

A més, ha indicat, en una entrevista a EFE, que amb els quinze milions d'euros que aporta personalment i la venda de futbolistes que ja s'ha fet i alguna més que es pot concretar en els pròxims dies s'aconseguiria l'estabilitat econòmica del club. Sobre l'actualitat esportiva del club, ha informat, a més, que treballen per a produir incorporacions que milloren l'equip.

Del seu projecte, també ha assegurat que hi haurà una millor professionalització de l'equip amb un consell potent i exigent, amb una profunda reestructuració interna.

Entre les seues reformes, Danvila ha assegurat que es crearà un comité de seguiment trimestral format per sis membres, tres designats per la Fundació i tres pel consell d'administració.

El futur president llevantinista ha apuntat que en el seu projecte la idea és que s'hi vaja sumant més gent que vulga invertir en l'operació que està plantejant que és de risc. "La idea és que no es focalitze en una persona", ha matisat.

Danvila ha assenyalat que dels cinc milions d'euros que ha pagat a la Fundació pel paquet accionarial que ha adquirit, tres repercutiran en el club degut al deute aproximat per aquest import que té la Fundació. A més, espera que els altres dos "s'adherisquen al préstec que jo faig perquè ells també formen part de l'ajuda".

També et pot interessar

stats