Danjuma sentencia el derbi en els primers setze minuts

Un doblet del davanter groguet tomba un València influït per la final de Copa

Danjuma fa el primer gol de penal.
Danjuma fa el primer gol de penal / Efe

El Vila-real no ha tingut problemes per a guanyar un derbi marcat per la final de la Copa del Rei del pròxim dissabte a Sevilla. Bordalás ha donat descans a molts dels jugadors titulars, un fet que els groguets han sabut aprofitar per a ser molt superiors des de l'inici de partit. Danjuma ha sentenciat amb dos gols en el primer quart d'hora. Els d'Emery s'acosten a Europa via lliga, mentre que els de Bordalás s'ho juguen tot a la carta de la Copa.

Només havien passat set minuts quan unes mans de Cömert dins de l'àrea han sigut considerades penal. Danjuma ha fet l'1 a 0 davant de Cillessen, que tornava a la porteria valencianista.

El segon de Danjuma ha vingut deu minuts després, una jugada ràpida que el davanter groguet ha materialitzat amb un xut creuat impossible per a Cillessen.

Amb el 2 a 0 ha acabat la primera part. Un resultat curt, perquè Danjuma ha tingut dues oportunitats més per a ampliar el marcador. Una ha colpejat al travesser. El davanter groguet ha sigut un autèntic malson per al València.

La segona meitat ha començat amb els de Bordalás més actius. La pressió alta del València ha provocat la jugada polèmica del partit: un possible penal de Parejo a Moriba on l'àrbitre no ha vist contacte. Era el minut 64.

Des de llavors el Vila-real i el València s'han deixat dur per la inèrcia del pas dels minuts. Venen compromisos molt importants per als dos equips.