Cuenca, Gonzalo Villar i Puado, en el millor equip de l'Europeu sub-21

Jorge Cuenca i Gonzalo Villar se saluden durant un partit de la selecció sub-21
Jorge Cuenca i Gonzalo Villar se saluden durant un partit de la selecció sub-21 / Twitter: @jorgecuenca22

La selecció espanyola sub-21 té tres futbolistes, Jorge Cuenca, Gonzalo Villar i Javi Puado, en la llista dels millors jugadors de l'Europeu de la categoria, en el qual van caure en semifinals contra Portugal.

Els observadors tècnics de la UEFA, Boštjan Cessar, Cosmin Contra, Dušan Fitzel, John Peacock i Tibor Cisa, van seleccionar l'equip de 23 jugadors.

L'equip de Luis de la Fuente va estar prop de repetir final per tercer any consecutiu, però un gol en pròpia porta de Cuenca va frustrar l'objectiu. Una circumstància que no ha impedit que al jugador del Vila-real, cedit a l'Almeria aquesta temporada, l'hagen triat entre els millors defenses de la competició.

Per la seua banda, Gonzalo Villar va fer un gran torneig, sobretot en la fase de grups, va aconseguir fins i tot el trofeu com a MVP contra Eslovènia (0-3), i el seu nom va ressonar per al gran públic.

Finalment, Javi Puado ha rebut aquest reconeixement després de ser el salvavides al qual Espanya sub-21 es va agarrar per la seua falta de gol. Millor jugador en el 0-0 contra Itàlia de la fase de grups i en els quarts de final contra Croàcia, en què va eixir de la banqueta i va anotar un doblet.

Els 23 millors jugadors del torneig són els següents:

Porters: Andrei Vlad (Romania), Marco Carnesecchi (Itàlia) i Diogo Costa (Portugal).

Defenses: David Raum (Alemanya), Diogo Queirós (Portugal), Nico Schlotterbeck (Alemanya), Mads Bech Sorensen (Dinamarca), Perr Schuurs (Holanda),  Victor Nelsson (Dinamarca), Ridle Baku (Alemanya) i Jorge Cuenca (Espanya).

Migcampistes: Fábio Vieira (Portugal), Dani de Wit (Holanda), Gonzalo Villar (Espanya), Vitinha (Portugal), Niklas Dorsch (Alemanya), Denis Makarov (Rússia) i Arne Meier (Alemanya).

Davanters: Luka Ivanusec (Croàcia), Lukas Nmecha (Alemanya), Jacob Bruun Larsen (Dinamarca), Dany Mota (Portugal) i Javi Puado (Espanya).

També et pot interessar

stats