Cubillas fa somiar el club de la seua vida (1-0)

El Castelló supera el Penya Esportiva en la segona part de la pròrroga i jugarà diumenge la final.

VÍDEO | Cubillas fa somiar el club de la seua vida (1-0)

La història l’escriuen els vencedors i a vegades, poques, aquells que més s’ho mereixen. Com ara David Cubillas. Sobre un escenari surrealista, com és La Rosaleda buida, el gran capità ha pegat un nou gir a la història del Castelló, que somia ascendir a Segona este diumenge, gràcies al seu gol contra la Penya Esportiva.

El Castelló va començar la primera part disposant de fins a sis ocasions, quatre de les quals van ser des de l’àrea xicoteta. Això sí, la inspiració no assistia els jugadors d’Óscar Cano. La Penya Esportiva va quedar-se amb 10 jugadors per l’expulsió rigorosa de Cristian. Els eivissencs, entrenats pel valencià de Beniparrell Raúl Casañ són un autèntic matagegants i basen el seu potencial en una excel·lent preparació física i un poderós contraatac.

Domini total del Castelló durant la segona part, tot i que sense pólvora de cara a porta, de forma exagerada. Les ocasions van continuar arribant a cabassos però el Castelló no tenia encert. Es quedà amb 9 jugadors la Penya amb l’expulsió de Marc del Val. I tampoc així va arribar la claredat d’idees de cara a porta. Així es va arribar a la pròrroga. David Cubillas, aficionat del Castelló des de la més tendra infantesa, qui si no, va ser l’autor del gol del triomf en el minut 112.

Així és va escriure este somni d’una nit d’estiu. Una obsessió col·lectiva. Els 14.000 socis, el múscul que mou el club, en estat de gràcia social. Una qüestió de sentiment de pertinença. El millor encara ha de vindre. Primer s'haurà de guanyar el Cornellà pròxim diumenge. El club i la ciutat de Castelló s’ho mereixen.

També et pot interessar