Cubillas rescata un punt a Anduva (1-1)

El Castelló ha sumat un empat que serveix per a tallar la ratxa de dues derrotes consecutives.

David Cubillas celebra el gol de l'empat
David Cubillas celebra el gol de l'empat / @LaLiga

El Castelló ha rescatat un punt d'Anduva (1-1) que serveix per a trencar la dinàmica negativa de dues derrotes seguides, però que no ha acabat de satisfer perquè en els últims minuts del partit ha gaudit d'ocasions per a endur-se la victòria contra el Mirandés.

El partit ha començat amb molta intensitat, sobretot per part de l'equip local, però el Castelló ha aguantat l'envestida inicial. No obstant això, l'enèsima errada defensiva dels alb-i-negres ha permés el Mirandés avançar-se en el marcador mitjançant Jackson en el minut 12. Aquest gol ha afectat els orelluts i els locals han gaudit dels millors moments del partit, amb alguna ocasió per a ampliar el marcador. El Castelló només ha fet perill a baló parat i s'ha arribat al descans amb l'1-0.

En la represa, la situació ha canviat per complet: els orelluts han eixit decidits a capgirar el marcador i s'han fet amb el domini del duel. Els canvis introduïts per Óscar Cano han donat aire a l'equip i David Cubillas, en una jugada d'estratègia, ha fet el gol de l'empat en el minut 63. El Castelló no s'ha conformat amb aquest resultat i ha eixit decidit a aconseguir els tres punts. Zlatanovic ha tingut l'opció de fer el gol del triomf, però no ha estat encertat i el duel ha finalitzat 1-1.

El Castelló cau a llocs de descens amb dotze punts després de la victòria de l'Alcorcón contra el Girona. Dimecres contra el Saragossa a Castàlia, els alb-i-negres tindran l'oportunitat de tornar a eixir de la zona baixa.