El CSD inicia els tràmits per a inhabilitar Luis Rubiales

El secretari d'estat per a l'Esport i president del CSD, Víctor Francos, ho ha comunicat en una roda de premsa

El secretari d'Estat per a l'Esport i president del CSD, Víctor Francos
El secretari d'estat per a l'Esport i president del CSD, Víctor Francos
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
25 d'agost 2023 - 17:29 Actualitzat: 27 d'agost 2023 - 16:40

El CSD iniciarà els tràmits per a inhabilitar el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, després del bes a la jugadora de la selecció espanyola de futbol Jenni Hermoso en la final del Mundial.

Així, el president i secretari d'Estat per a l'Esport, Víctor Francos, ha comparegut en roda de premsa on ha dit que elevaran una denúncia per falta molt greu davant del Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) perquè Rubiales done explicacions davant aquest òrgan i, si així ho considera, suspendre'l de les seues funcions.

Francos ha dit que la denúncia arribarà aquest mateix divendres i que, sol·licita una reunió extraordinària al TAD per al pròxim dilluns per tal de començar a tractar el tema.

Respecte de les declaracions de Rubiales d'aquest divendres, Francos ha considerat que el president de la Federació "no ha estat a l'altura" i que, lluny de tancar la polèmica, "l'ha avivada".

El PP demana que el govern "escolte" la societat

La subsecretària de Polítiques Socials del PP, Carmen Fúnez, ha demanat aquest dissabte al govern que "escolte" la societat, el carrer, les mateixes futbolistes i les associacions esportives, que volen que Rubiales abandone "com més prompte millor" la presidència de l'RFEF.

"Hem de deixar de parlar de Rubiales, deixar de parlar d'aquests gestos, d'aquestes opinions que tant de mal estan fent, i centrar-nos en el fonamental, i és que les nostres futbolistes han aconseguit una fita importantíssima, ja no sols en matèria esportiva, sinó en matèria d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes", ha remarcat.

També et pot interessar

stats