El Castelló es pega un tir al peu contra l'Espanyol (1-3)

L'equip de Garrido, que arribava al duel amb una bona ratxa de quatre partits sense perdre, torna a caure a llocs de descens.

David López
David López celebra el gol de l'empat / La Liga.

Dues accions desafortunades del Castelló, quan tenia el partit al seu favor, han donat vida a l'Espanyol de Barcelona, que se situa líder de la Segona Divisió.

El partit no ha pogut començar millor per a l'equip de Juan Carlos Garrido, quan l'àrbitre ha assenyalat un penal a l'àrea del conjunt català. Marc Mateu no ha errat i ha avançat els alb-i-negres.

Però al voltant de la mitja hora de joc ha canviat totalment l'escenari del partit. Primer, David López, que havia provocat el penal, ha rematat sol a l'eixida d'un córner per a empatar l'encontre i, tres minuts després, Iago Indias ha fet una falta innecessària al mig del camp que l'àrbitre ha considerat que era mereixedora de segona groga. El Castelló s'ha quedat amb un menys.

El duel se li posava costera amunt més encara quan Sergi Darder ha fet el segon de l'Espanyol abans del descans i el tercer, a penes començar la segona part. El mateix Darder ha pogut fer un hat-trick si no haguera sigut perquè l'àrbitre li ha anul·lat un gol per fora de joc.

El Castelló, que arribava al duel amb una bona ratxa de quatre partits sense perdre, torna a caure a llocs de descens, després de l'empat de l'Alcorcón. Dimecres, contra un rival directe com l'Albacete, tindrà una nova final per la permanència.

També et pot interessar

stats