Croàcia torna a pujar al pòdium del Mundial

L'equip liderat per Modric acaba el Mundial en tercer lloc després de derrotar el Marroc per 2-1 en la final de consol

Els croates celebren un dels gols
Els croates celebren un dels gols / Tolga Bozoglu (Efe)

La selecció de Croàcia ha aconseguit la medalla de bronze en el Mundial de Qatar després de superar el Marroc per 2-1 en la final de consol. Els croates pugen al pòdium en la cita mundialista per segona vegada consecutiva, després del segon lloc en el Mundial de Rússia.

Croàcia s'ha avançat en els primers minuts de joc amb un gol de Josko Gvardiol en el minut 7, però a penes uns instants després Achraf Dari ha tornat a posar les taules en el marcador. Mislav Orsic, poc abans del descans ha marcat el definitiu 2-1.

Aquesta és la segona medalla de bronze de Croàcia en un Mundial, després de l'aconseguida en França 98. Tot i la derrota, la selecció del Marroc ha aconseguit el millor resultat d'un equip africà en un Mundial.