Crítiques pel canvi d'horari del Barcelona-València

El partit, amb totes les entrades visitants ja venudes, passa de jugar-se dissabte a dilluns

Imatge del partit entre el València i el Barça de la jornada 17
Imatge del partit entre el València i el Barça de la jornada 17

La Lliga ha acceptat la petició del Reial Madrid de jugar el partit de la jornada 33 divendres, en lloc de dissabte, com havia estat prèviament datat. Una petició que respon a la classificació del club blanc per a jugar les semifinals de la Champions League la setmana que ve i que els permet tindre un dia més de descans.

No obstant això, aquest canvi en el partit del Reial Madrid ha tingut altres conseqüències per a la resta d'equips. Un dels que s'ha vist afectat és el València CF. El conjunt de Mestalla havia de jugar a l'estadi de Montjuïc contra el FC Barcelona el dissabte 27 a les 14:00 hores. Però la Lliga ha modificat l'hora i dia i, ara, el València haurà de jugar el dilluns 29 a les 21:00 hores.

Una modificació que podria no afectar en excés la plantilla, però sí a l'afició que ja té comprada l'entrada per a la graderia visitant. El fet que el partit es jugue fora del cap de setmana ha suposat que molta gent ja no puga acudir al xoc, fet que ha provocat les crítiques per part dels aficionats.

Concretament, són més de 300 els aficionats que han comprat l'entrada per a omplir la graderia visitant. Des de l'Agrupació de Penyes Valencianistes ja han demanat a la Lliga una rectificació o, almenys, una compensació per als aficionats que tenien reservats allotjaments i als quals no els tornen els diners.

També et pot interessar

stats