Cristiano desperta el Vila-real al Teatre dels Somnis (2-1)

El davanter del Manchester United marca en l'últim minut del partit i deixa els groguets cuers del grup F

Cristiano Ronaldo, instants després de marcar el gol de la victòria per al Manchester / Agència Efe

Cristiano Ronaldo, que estava fent un partit més que discret, ha aparegut en el minut 95 per a donar la victòria a un Manchester United que no ha sigut millor que el Vila-real.

Abans, els groguets, que han perdonat el que és imperdonable, s'han avançat per mitjà de Paco Alcácer, però s'han trobat la reacció instantània d'Alex Telles, amb un gran gol des de fora de l'àrea.

Al United li ha caigut un al·luvió en la primera part. del qual ha escapat indemne per la falta de punteria dels d'Unai Emery i per un imperial David de Gea que ha evitat cada temptativa dels davanters del Vila-real.

A la fi, els tres punts es queden a Old Trafford i l'equip groc, amb només un punt, queda cuer del grup F. En l'altre partit del grup, l'Atalanta ha superat per la mínima (1-0) el Young Boys suís a Bèrgam (Itàlia) i es col·loca líder provisional.

Cristiano, jugador amb més partits de Champions

Cristiano Ronaldo ha superat aquest dimecres Iker Casillas com el jugador amb més partits en la Lliga de Campions, amb 178, pels 177 del porter espanyol.

El següent jugador en actiu en la llista és Leo Messi, que ha jugat 151 partits, seguit de Karim Benzema, que en comptabilitza 132. El davanter portugués és, a més, el màxim golejador de la competició, amb 136 gols.