El Costa Blanca Cup de Benidorm reunirà 4.000 futbolistes

Es disputaran 660 partits de l'1 al 7 de juliol amb equips de 17 països a Benidorm.

Participants de l'edició del 2017.
Participants de l'edició del 2017. / Costa Blanca Cup

Un total de 4.000 jugadors de futbol base, entre ells 600 xiques, disputaran 660 partits des de l'1 fins al 7 de juliol. Parlem del XXV Costa Blanca Cup, consolidat com un torneig de futbol base de referència nacional i internacional que s'ha convertit "en l'esdeveniment esportiu amb major nombre de participants de la província d'Alacant", comenta Fernando Brotons, director de l'empresa organitzadora.

La seu principal és Benidorm, però també hi participen Altea, Calp, la Nucia, la Vila Joiosa i Polop, amb una previsió de generar un total de 24.000 pernoctacions directes a la zona, ja que el torneig es converteix en un forma d'unir esport i turisme.

Hi ha un total de 276 equips de 17 països dels quatre continents. Entre els europeus, a més d’equips espanyols hi ha de França, Rússia, Anglaterra, Irlanda del Nord, Portugal, Suècia, Islàndia o Noruega. A més, hi participen deI Marroc, el Japó, Bahrain, Kuwait, Jordània, els Estats Units i el Brasil. 

La cerimònia d'inauguració se celebrarà dilluns a la nit, després de la primera jornada de disputa, i congregarà totes les expedicions a l'Auditori Julio Iglesias de la capital de la Marina Baixa.

També et pot interessar

stats