El coronavirus s’estén en el València CF

El València CF ha confirmat que més d’un 35% dels jugadors i del cos tècnic s'han contagiat de coronavirus

El coronavirus s’estén en el València CF
El coronavirus s’estén en el València CF
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Ricard Cobo del Prado
17 de març 2020 - 09:27

El València Club de Futbol ha fet públic que té més casos positius de coronavirus, que s’afegeixen als cinc que van comunicar anteriorment.

En el comunicat, l’entitat assegura que tots els afectats “són asimptomàtics i es troben als seus domicilis amb seguiment mèdic i mesures d’aïllament”. A més, els jugadors “complixen amb normalitat el pla de treball programat”.

En el comunicat s’afig, a continuació, que l’entitat ha registrat un elevat índex de contagis, “tot i les estrictes mesures que va prendre el club després de disputar el 19 de febrer de 2020 un partit de UEFA Champions League a Milà, àrea confirmada d’alt risc per les autoritats italianes dies després”.

A més, l’entitat assenyala com a possible focus de contagi l’eliminatòria a doble partit contra l’Atalanta en afirmar que “els últims resultats demostren que l’exposició inherent als partits ha originat al voltant d’un 35% de casos positius”.

Aquest percentatge fa que el València CF siga el primer equip pel que fa a la xifra de contagis coneguts.

En el mateix comunicat, el club insisteix a enviar un missatge a la població per tal que es quede a casa i respecte estrictament totes les mesures d’higiene i prevenció que s’han recomanat.

També et pot interessar

stats