Corona reconeix que la plantilla és curta

Assegura que l'equip té gran capacitat d'aconseguir la salvació

El director esportiu del València, Miguel Ángel Corona
El director esportiu del València, Miguel Ángel Corona

El director esportiu del ValènciaCF, Miguel Ángel Corona, ha admés que la plantilla pot ser una mica curta en alguna posició, com ja va dir el tècnic Rubén Baraja sobre les posicions de banda, però ha assegurat que té sobrada capacitat per a aconseguir l'objectiu de la salvació i fer-lo amb menys sofriment que la passada campanya.

“Ens falta en alguna posició profunditat en la plantilla, però no capacitat per a poder competir pels objectius marcats”, ha destacat Corona i matisa que “la idea és obtenir la salvació com més prompte millor sense patir com l'any passat".

Tal com va dir Layhoon, Corona ha apuntat que si no es va fitxar més tenint espai en el fair play per a fer-lo, ha sigut per capacitat financera i per a reduir costos. “Hem tractat, dins de les nostres dificultats financeres, intentar equilibrar la plantilla. A tots els encantaria tindre una major profunditat, però la situació és delicada i calia reduir costos i reduir pèrdues”, ha dit.

Finalment, Corona ha negat ser indiferent a les crítiques que rep d'aficionats. “Soc un professional que em deixe la vida per treballar en aquest club. Vinc amb unes ganes tremendes cada matí i estic renunciant a moltes coses en la meua vida. Intent ser cada vegada més fort”, ha acabat.

També et pot interessar

stats