Dos córners, un penal i una falta condemnen el Llevant

El Llevant perd 4 a 0 a Getafe, han naufragat en la segona part.

David Timor marca el quart gol en la treta d'una falta
David Timor marca el quart gol en la treta d'una falta / Efe

El Llevant ha tirat el partit en només quinze minuts de la segona part en tres errades defensives. En una vesprada de molta pluja i molts gols, el Llevant torna a València amb un càstig excessiu. El primer gol ha arribat en un córner que trau Jason i remata Leandro Cabrera. El segon, en un penal sobre l'alcoià Jorge Molina. Una pena màxima molt dubtosa pequè el baló podia haver eixit de banda abans que de la falta a Molina en l'àrea. El VAR ha tardat a concedir-la, però al final ho ha fet. L'alcoià ha llançat i ha col.locat el 2-0 per als de Bordalás. El tercer gol, el que ha sentenciat definitivament, ha sigut també a treta de córner aprofitat per Ángel Rodríguez. El quart, de Timor, a treta de falta, ja ha sigut la cirereta del pastís per al Getafe. 

Els quatre gols en la segona part i a baló parat

En un tancar d'ulls els de Paco López s'han vist clarament superats. I a baló parat, que sol disgustar molt als entrenadors. En la primera part no havia passat pràcticament res, alguna oportunitat aïlladada. La més clara de gol per als granotes, una acció de Duarte que ha aturat Soria. Els de Paco López havien dut el control del baló i els de Bordalàs s'havien dedicat a defendre. Fins i tot en els últims moments de la primera part Morales ha donat un centre que no ha trobat cap company perquè la defensa "azulona" ho ha impedit

El cas és que en una segona part per a oblidar i, com si no haguera passat res, el Getafe ha golejat. Amb la col.laboració d'algunes errades defensives, els locals s'han tret de la màniga un 4-0. Un resultat que fa mal perquè els granotes no ho esperaven. Els canvis realitzats per Paco López, eixint Mayoral i Rochina i entrant un jugador com Sergio León, ja no importaven. Tocava que el marcador passara el més ràpid possible. Bardhi ha tingut una bona opció i poca cosa més.

El Llevant s'allunya de les posicions europees

El Getafe s'acosta a llocs europeus i el Llevant se n'allunya. Però com tantes voltes ha dit Paco López no cal obsessionar-se amb Europa i cal jugar la lliga amb un objectiu clar: la permanència. Després les coses arribaran o no depenent de moltes coses. Vesprada de forta pluja. Una vesprada que cal oblidar prompte i evitar que les seues conseqüències deriven en tempesta. 

També et pot interessar