Coria, Unión Adarve i Reial Societat C, els rivals dels equips valencians per a ascendir a Primera RFEF

Pujaran cinc dels vint equips que participen en el play-off després de superar dues eliminatòries

La Nucia, l'Eldenc i l'Hércules ja coneixen els rivals en els playoff
La Nucia, l'Eldenc i l'Hèrcules ja coneixen els rivals en els play-off

Els equips del grup V de la Segona RFEF, on estan els equips valencians, ja coneixen els seus rivals en el play-off d'ascens a Primera RFEF, competició en què segur estaran el CE Castelló i l'Alcoià, que es mantindran un any més en la categoria, i l'Intercity, que ha certificat el seu ascens aquest cap de setmana.

Així, la Nucia s'enfrontarà al Coria, que va quedar cinqué en el grup IV amb 53 punts i que va certificar la seua classificació en l'última jornada després de guanyar per 3-2 el Mensajero.

Per la seua banda, l'Eldenc, quart del grup, jugarà la seua eliminatòria contra la Reial Societat C, tercera del grup tercer.

Finalment, l'Hèrcules que ha aconseguit classificar-se com a cinqué del grup V, s'enfrontarà a l'Unión Adarve, equip madrileny que ha finalitzat la temporada regular en la segona posició del grup I.

En total, s'hi han classificat vint equips dels cinc grups de la Segona RFEF. Els equips que ascendisquen hauran de superar dues eliminatòries i acompanyaran als que ja ho han fet de manera directa quedant en la primera posició del grup: l'Intercity, el Pontevedra, l'Osasuna B, el Numància i el Còrdova.

Els partits es jugaran íntegrament en cinc estadis de la província d'Alacant a partit únic entre els dies 21 i 22 de maig.

Així han quedat els emparellaments:

Espanyol B - Arenas de Getxo

Sestao River - Lleida Esportiu

La Nucia - Coria

Unión Adarve - Hèrcules

AP Mèrida - Palència Cristo Atlético

Reial Múrcia - Rayo Cantàbria

Reial Societat C - Eldenc

Penya Esportiva - Coruxo

Navalcarnero - Ceuta

Cacereño - Terol

També et pot interessar

stats