El Còrdova trenca la imbatibilitat del Castelló a casa

L'equip andalús ha derrotat els alb-i-negres per 2-3 i se situa a només tres punts d'ells

De Miguel, en una acció del partit
De Miguel, en una acció del partit / Twitter: @cdcastellon

Castàlia ha deixat de ser un fortí. Després de dotze victòries i un empat, el Còrdova li ha infligit la primera derrota a casa al Castelló. L'equip andalús ha derrotat els alb-i-negres per 2-3, amb dos gols en el temps afegit en un partit marcat per la polèmica arbitral.

L'equip de Dick Schreuder, expulsat en el descans per protestar-li dos penals a l'àrbitre, ha hagut de remuntar el gol inicial visitant, obra de Casas en el minut dotze. Isra Suero, just abans del descans, ha restablit la igualada i ha fet esclatar Castàlia, ple fins a la bandera per a viure un dels partits més atractius de la temporada.

En la represa, el Castelló ha buscat de manera insistent el gol de la remuntada. I l'ha trobat en el minut 82, en un llançament de Medunjanin que ha desviat un futbolista visitant. El gol ha desfermat la bogeria a Castàlia, però quan ja semblava que els tres punts es quedarien a casa, ha arribat la poalada d'aigua freda. Dos gols en quatre minuts, ja en el temps afegit, li han donat el triomf al Còrdova, que se situa a només tres punts dels orelluts, encara líders. Els orelluts han reclamat un altre penal just després del 2-2, per unes mans en làrea visitant.

L'empat de l'Eivissa a Múrcia deixa els illencs a també tres punts de distància dels alb-i-negres. Però la lluita per l'ascens directe sembla que serà a quatre bandes, ja que el Màlaga s'ha situat a només cinc punts del lideratge, després de véncer per 1-0 l'Intercity.

Derrota de l'Intercity

L'Intercity ha perdut 1-0 contra el Màlaga, un dels equips candidats a l'ascens a Segona Divisió. Un gol solitari de Roberto en l'equador de la segona part ha donat el triomf als andalusos. Però l'equip d'Alejandro Sandroni ha pogut sumar almenys un punt, ja que en el temps afegit una rematada de cap d'Emilio Nsue ha travessat la línia de gol. Incomprensiblement, ni l'àrbitre ni l'assistent ho han vist i la diana no ha pujat al marcador. Els alacantins es queden amb 38 punts, huit per damunt de la permanència, i a sis del play-off d'ascens.

L'Alcoià s'acosta a la permanència

L'Alcoià ha fet un pas important cap a la permanència després d'aconseguir la segona victòria seguida. L'equip entrenat per Vicente Parras ha derrotat per 1-3 el Mèrida amb gols de José Lara, Agüero i Álvaro Vega, i s'allunya a nou punts de la zona de descens a Segona RFEF. Ara mateix, els alcoians estan més a prop de la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió, que està a només sis punts.