El Còrdova elimina l’Elx de la Copa del Rei

El Còrdova va passar per damunt de l’Elx i va guanyar per un contundent 1 a 4.

En el món del futbol no hi ha mai un rival fàcil i el Còrdova, cuer de la segona divisió, va encarrilar el partit en quatre minuts de la primera part. L’equip andalús es va avançar en el marcador, en el minut 25, amb un gol de l’exherculà Miguel de las Cuevas des de fora de l’àrea i buscant la soca del pal de José Juan. L’entrenador de l’Elx, Pacheta, va retirar Josan, lesionat, i va situar Benja com a acompanyant de Nino en la davantera.

Lluny d’igualar el partit, al minut 29 va arribar el 0 a 2. L’exjugador de l’Elx Javi Lara, va botar un córner molt tancat i el defensa central Luis Muñoz va sorprendre a tots amb un bon remat de cap. La cosa pogué empitjorar però l’arbitre va encertar a l’hora d’anul·lar un gol al Còrdova per fora de joc del davanter Alejandro Alfaro. L’Elx va disposar de dues bones ocasions abans del descans amb els remats de Gonzalo Villar i Benja que es van passejar per la ratlla de gol.

En la represa, el Còrdova portava el control del joc i no parava d’assetjar la porteria de José Juan. El porter il·licità va evitar un gol d’Expósito al minut 58. Dos minuts més tard, Javi Galán es va esmunyir per la banda esquerra i va culminar la jugada amb el 0 a 3. Un sector del públic va cantar “Cordero, ves-te’n ja”, en referència al director esportiu de l’Elx.

L’entrada de Borja Martínez i Iván Sánchez va resultar estèril. El Còrdova va tornar a trobar la porta amb un xut potent de Moyano des de la frontal de l’àrea que va suposar el 0 a 4 al minut 82. El jove Gonzalo Villar va fer el gol de l’honor per a l’Elx en el temps de prolongació.