Coquelin salva un Vila-real desconnectat (4-3)

Un gol en el 88 del francés dona la victòria al submarí que s'havia deixat empatar un 3-1 a favor

Baena celebra un dels gols al Lech Poznan
Baena celebra un dels gols al Lech Poznan / Ángel Sánchez

El Vila-real trau els tres punts del seu debut en la Conference League contra un equip, a priori, molt més dèbil, però que ha sabut aprofitar la desconnexió defensiva del submarí per posar-lo en problemes i que, a punt ha estat de pegar el colp.

Un partit que començava amb el minut de silenci per la mort d'Encarna Carceller, dona del vicepresident del Vila-real, José Manuel Llaneza.

El Lech Poznan s'ha avançat molt ràpid gràcies a un error de De La Fuente que aprofita molt bé l'atac polonés per marcar a plaer.

La remuntada del Vila-real ha tardat, però quan ha arribat ha sigut contundent. En només 9 minuts s'ha ficat 3-1 en el marcador amb un gran xut, primer de Chukwueze i amb dos gols de Baena que han superat el porter del Lech Poznan, el primer d'ells amb la fortuna del rebot.

Pareixia que el partit estava sentenciat, però el submarí s'ha desconnectat a l'eixida a la segona part. Ishak ha sigut l'autor dels dos gols que han ficat l'empat en el marcador. El primer de penal després d'una mà Mandi dins l'àrea. El segon, després d'agafar molt bé l'esquena de la defensa i rebre una passada filtrada de Skoras.

Amb l'empat, Emery ha fet canvis importants com Gerard Moreno o Parejo que han entrat al camp per a intentar revertir la situació. Així, el Lech Poznan s'ha vist acorralat en la seua porteria. Una situació que, finalment, ha acabat amb el gol de Coquelin de xut des de fora de l'àrea quan el partit ja estava morint.

El Vila-real jugarà el segon partit de la fase contra el Hapoel Beer Sheva d'Israel la pròxima setmana a l'altra punta del mar Mediterrani.