Coquelin i Parejo ja són groguets

L'excapità del València CF i el migcampista francés han signat per quatre temporades amb el Villarreal.

Coquelin i Parejo ja són groguets
Coquelin i Parejo ja són groguets

El Villarreal CF ha fet oficial aquest dimecres la incorporació del ja excapità del València CF, Dani Parejo, i del migcampista francés Francis Coquelin com a nous jugadors groguets per a les pròximes quatre temporades.

Després de nou temporades com a valencianista, l'entitat de Mestalla ha acomiadat el futbolista madrileny en un comunicat en què ha destacat “el seu compromís i professionalitat durant les nou temporades com a valencianista i la seua contribució per a guanyar la Copa del Rei”. “Li desitgem molta sort en la resta de la seua carrera”, ha afegit.

Parejo tenia contracte amb l'entitat valencianista fins al 2022. Lluny del seu somni de retirar-se al Mestalla, signa amb el Villarreal per quatre temporades. Un gir inesperat en què han pesat les arrels de quasi una dècada a València, on seguirà vivint, i un salari que es manté. A més, el club no ingressa res per desfer-se d'un jugador clau i reforça pel mateix preu un rival directe.

Per la seua banda, Coquelin ha jugat al València les dues últimes temporades i mitja, després d'arribar procedent de l'Arsenal anglés.

Parejo: "Volia retirar-me en el València"

En una roda de premsa telemàtica, Parejo ha assegurat que volia acabar la seua carrera com a futbolista en el València perquè la seua vida "està ací", però ha explicat que no ha sigut possible arribar a un acord amb el club. A més, ha dit que els dirigents li van comunicar que no seguiria una setmana i mitja abans que acabara la temporada: "No són ni formes ni moments en els quals es pot dir i més amb el que ens estàvem jugant".

L'excapità valencianista ha asseverat que no li han comunicat les raons per les quals han decidit prescindir dels seus serveis: "No m'han explicat quin ha sigut el motiu, si el salari, el meu comportament o que dic les coses a la cara. Jo li vaig dir al meu agent que volia retirar-me en el València, que la meua vida està ací. Supose que van parlar i no arribarien a un acord", va explicar.

Respecte al Villarreal, Parejo ha dit que se'n va a "un club estable, molt familiar" i del qual tothom li ha parlat molt bé. "Estic content, tinc un gran projecte i vaig a un gran club en què puc gaudir amb el futbol", ha conclòs.

Més d'un miler de seguidors valencianistes s'han manifestat a la plaça de l'Afició, als volltants de Mestalla, per a mostrar la seua indignació per la gestió del màxim accionista Peter Lim i del president Anil Murthy. Han escenificat un vetlatori “per la mort del club”, han guardat un minut de silenci i han omplit de ciris l'estàtua de l'afició, presidida per un cartell on es podia llegir “Meriton out”.

També et pot interessar