La Copa torna a obrir el debat de la porteria

El debat en la porteria per a la Copa del Rei
El debat en la porteria per a la Copa del Rei

El València es juga gran part de la temporada en les semifinals de Copa del Rei d'aquest dijous, més la tornada, contra l'Athletic Club. Per aquest motiu, l'entrenador del club de Mestalla, José Bordalás va reservar els millors jugadors en el partit de Lliga. Però hi ha una posició que deixa dubtes: qui serà el porter de la Copa?

Les opcions són Jaume Doménech, Giorgi Mamardashvili o Jasper Cillessen.

En principi, Jaume és el porter de la Copa del Rei. Ho va ser en la que es guanyà a Sevilla i ho ha sigut en la d'enguany. Des de la primera ronda a Utrillas fins als quarts al Mestalla. No obstant això, el seu rendiment deixa dubtes, Bordalás castiga les errades, però llevar-lo ara podria generar un problema al vestidor amb un dels capitans.

L'alternativa és el jove Mamardashvili. Bordalás li va donar la titularitat diumenge passat en Lliga després de cinc mesos d'absència. Potser, perquè arribara amb rodatge per al partit de Copa. I el georgià va respondre amb bones parades i la porteria a zero 77 dies després.

El tercer en discòrdia és Cillessen, el que, en teoria, és el preferit de Bordalás. Titular indiscutible, però que acaba d'eixir d'una lesió que l'ha deixat fora quasi un mes. Per al tècnic és el millor. I l'alacantí ja ha deixat clar que vol els millors contra l'Athletic Club.

També et pot interessar

stats