La Copa del Rei es juga en À Punt

El Castelló-Oviedo i el Llevant-Amorebieta es podran veure a través de les càmeres d'À Punt Mèdia

Castelló i Llevant juguen la Copa del Rei en À Punt
Castelló i Llevant juguen la Copa del Rei en À Punt

La televisió d'À Punt oferirà en directe dos dels partits de la segona eliminatòria de la Copa del Rei. Dos xocs molt igualats entre equips que volen estar entre els millors del torneig i continuar progressant en una competició tan important.

Així, el primer dels partits que aquesta casa oferirà serà el Castelló-Oviedo que es disputarà el dimarts dia 5 de desembre a les 21:00 hores, just després del València Basket - Fenerbahçe de la jornada 8 d'Eurolliga femenina, que també es podrà veure a través de les càmeres d'À Punt Mèdia.

El Castelló, líder del grup 2 de Primera RFEF, arriba al partit de Copa del Rei amb la motivació extra d'enfrontar-se a un equip de categoria superior, i un dels històrics del futbol espanyol. També ho faran a casa. S'espera, per tant, que Castàlia siga una festa.

Important serà per al Llevant també jugar a casa. El conjunt granota s'enfronta a l'Amorebieta, que s'inicia enguany en la competició, en un duel que també es podrà veure a través de la televisió d'À Punt, el dimecres 6 a les 19:00 hores.

Així, tant el Castelló com el Llevant volen acompanyar el Vila-real en la tercera ronda de la Copa del Rei, que es disputarà el primer cap de setmana de 2024. El conjunt groguet es va classificar ja en el partit avançat de l'eliminatòria, en què va superar el Zamora per 0-3.

També et pot interessar

stats