La Nostra Copa, l'oportunitat dels equips modestos de participar en la Copa del Rei

El campió d’aquesta nova competició entre equips de Primera i Segona Regional tindrà el premi d'una plaça per a jugar la Copa del Rei 

El Recambios Colón i l'Intercity, en un partit disputat a Massanassa
El Recanvis Colón i l'Intercity, en un partit disputat a Massanassa / FFCV

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV) ha anunciat la creació d'una nova competició denominada La Nostra Copa en què participaran els clubs de Primera i Segona Regional i el vencedor obtindrà una plaça per a disputar la Copa del Rei.

Anteriorment, els equips d'aquestes categories no tenien opció de jugar la Copa del Rei, ja que la mínima acceptada per a participar era la Regional Preferent. Però la Reial Federació Espanyol de Futbol (RFEF) ha modificat aquesta norma i això ha permés crear aquest torneig, semblant al que es disputa en el futbol anglés i que dona opcions de participar en la Copa als clubs més modestos.

Una altra de les propostes aprovades ha sigut la creació de la nova categoria gegants per a xiquets amb edats compreses entre els cinc i sis anys. Per a aquestes competicions es redactarà un reglament específic condicionat a les necessitats d'aquesta edat.

L’anunci d’aquesta nova competició s’ha fet durant la celebració de l’Assemblea General de la temporada 2020-2021 de la FFCV. En aquesta, s’ha distingit amb la Medalla d'Or amb menció especial el president del Vila-real CF, Fernando Roig, per la seua dilatada contribució al món del futbol.

També hi ha hagut un reconeixement especial al Llevant pels seus 110 anys d'història i als àrbitres de la Comunitat Valenciana, després d'una temporada en què han brillat en competicions estatals i internacionals de futbol i de futbol sala. 

També et pot interessar

stats