Copa Federació, a un pas de la final

L´Ontinyent ha d´intentar fer bo l´empat a Vilafranca en l´anada mentre que l´At. Saguntí està obligat a capgirar la derrota a Pontevedra.

Franco Russo alça el braços en senyal de victòria

L´Ontinyent i l´Atlètic Saguntí poden escriure aquest dimecres una pàgina històrica en el futbol valencià. Es juguen el pas a la final. L´Atlètic Saguntí és l´actual campió i vol tornar a defendre el títol. Per la seua part l´equip de la Vall d´Albaida també vol viure l´experiència de gravar el seu nom en els annals de la Copa Federació.

Vicente Parras, tècnic de l´Ontinyent, pensa que hi ha arguments que conviden a l´optimisme. 'A Vilafranca varem obtindre un bon resultat [1-1] que deixa l´eliminatòria oberta. Nosaltres podem resoldre al Clariano amb el suport del nostre públic. Hem de partir des de la humilitat i el respecte al Vilafranca. Tot i ser un equip de Tercera Divisió, han fet un equip per a disputar la promoció d´ascens. Ara mateix no està en aquests llocs de privilegi però no deixen de ser un equip fort. En l´anada, Víctor Oribe ens va fer mal jugant entre línies.' Parras podrà disposar de tots el efectius a excepció dels lesionats Julen Monreal i Javi Zarzo.

Pel que fa a l´Atlètic Saguntí, l´entrenador David Gutiérrez pensa jugar les seues cartes i s´aferra al factor camp. 'Hem de jugar el nostre partit. Si no encaixem estarem en disposició de poder passar. Nosaltres, per estadístiques, acostumem a marcar en quasi tots els partits. Per tant, es fonamental mantindre la nostra porteria a zero. En l´anada [2-1 a favor del Pontevedra], ells van demostrar ser un equip que vol la pilota i ixen amb velocitat. Ací hem d´imposar la nostra força física i veterania si no volem patir.' Guti, té tots els efectius a punt una vegada que Gallego s´ha restablit d´una lesió muscular i Gilabert ha complit el cicle d´amonestacions.

Els dos partits es jugaran a les 19.00 h per a evitar la coincidència amb els partits televisats de Lliga de Campions.

També et pot interessar

stats