La Copa anima el Vila-real (0-1)

L'equip que entrena Unai Emery torna a la senda del triomf eliminant el Girona a Montilivi.

Els jugadors del Vila-real celebren el gol de Yéremi Pino
Els jugadors del Vila-real celebren el gol de Yéremi Pino / Twitter: @VillarrealCF

El Vila-real estarà entre els huit supervivents de la Copa del Rei després de superar el Girona a Montilivi amb un solitari gol de Yéremi Pino. El conjunt groguet torna a la senda del triomf després de dos empats en la Lliga, contra el Granada i l'Osca.

El gol que ha valgut una classificació per als quarts de final del torneig del KO ha arribat en el minut 19 de partit. Yéremi Pino ha aprofitat el rebuig al pal d'un xut de Manu Trigueros per a marcar a plaer el seu cinqué gol de la temporada.

Després l'eliminatòria se li ha pogut posar més de cara encara, si l'àrbitre haguera expulsat Bustos per una dura entrada a un jugador del Vila-real. El VAR ha considerat que era targeta roja i ha cridat l'àrbitre a revisar l'acció, que ha considerat que era només groga. Minuts després, el mateix jugador ha pogut veure la segona groga per una colzada en una disputa aèria, però el col·legiat tampoc ho ha considerat.

El Girona ha fet un pas avant en eixir dels vestidors, amb la certesa de no tindre res a perdre, amb la moral al màxim després d'haver derrotat el líder de la Segona Divisió, l'Espanyol, tres dies abans i amb la il·lusió d'aconseguir el seu sostre històric en la Copa, els quarts de final del curs fa dos anys.

Tant és així que l'equip català ha fregat el gol amb una xilena de Sylla i amb un gol anul·lat, per fora de joc, a Bustos. Però també el Vila-real ha pogut sentenciar l'eliminatòria en els últims instants del partit amb un xut desviat per poc de Coquelin.

Però amb sofriment i demanant l'hora, el Vila-real s'ha classificat per als quarts de final i dissabte s'enfrontarà a la Reial Societat, que ha caigut en aquesta fase contra el Betis (3-1) i, a més, amb un desgast major per haver jugat 30 minuts de pròrroga.