Sense contactes entre Marcelino i el Vila-real

El tècnic asturià ha assegurat a À Punt Mèdia que no ha parlat amb el club sobre una possible oferta

Imatge de Marcelino Garcia Toral quan entrenava l'Athletic Club
Imatge de Marcelino García Toral quan entrenava l'Athletic Club

El canvi d'entrenador en el Vila-real continua en l'aire. Tot i els mals resultats de Pacheta en els últims partits, el club continua sense donar un pas endavant.

Un dels noms que més sona per a substituir-lo és el tècnic asturià Marcelino García Toral. No obstant això, segons ha pogut saber À Punt Mèdia a través de converses amb el mateix entrenador, no hi ha hagut contactes entre ell i el club.

Marcelino, de fet, ha demanat respecte per a l'actual tècnic del submarí i no avançar esdeveniments.

L'exentrenador d'equips com el València, l'Athletic Club o el Marsella ja va estar al capdavant de l'equip de la Plana Baixa. En eixa etapa, entre 2013 i 2016, va agafar l'equip quan estava en Segona Divisió i el va ascendir en només una temporada a Primera Divisió. Ja en la màxima categoria, en la primera campanya el va classificar per a disputar l'Europa League. Una competició, a la qual va arribar fins a semifinals, on va caure contra el Liverpool anglés.

Tot i això, el tècnic va ser acomiadat abans de l'inici de la temporada següent per les desavinences amb els jugadors i les diferències de criteri amb la directiva respecte dels fitxatges.

També et pot interessar

stats