Les condicions de l'Ajuntament de València per a concedir la llicència d'obres del nou Mestalla

L'alcaldessa de València demana al club que complisca els compromisos de l'ATE del 2005 i un cronograma d'inici i finalització de les obres:

El nou Mestalla
25 d'abril 2024 - 15:58

L'embolic del nou Mestalla sembla no tindre fi. Quan semblava que les coses avançaven en bon camí després de les reunions tècniques mantingudes en els últims mesos, l'alcaldessa de València, María José Catalá, ha sigut clara i contundent. Ha dit que no tenen un projecte oficial del nou estadi i que sense les garanties pertinents no donaran cap autorització, llicència o permís per a la seua construcció.

Aquestes paraules fan evident la tensió que hi ha entre el club i el consistori. De fet, l'alcaldessa ha posat dos condicions per a concedir la llicència d'obres: el compliment dels compromisos adquirits en l'Actuació Territorial Estratègica (ATE) del 2005 i un cronograma d'inici i finalització de les obres que té previst el club.

Però el València ho desmenteix. Fonts oficials del club han confirmat a À Punt que el projecte del nou Mestalla es va presentar al mes de febrer i que estan a l'espera que el consistori els faça arribar per escrit, i no a través dels mitjans de comunicació, la documentació necessària per a començar les obres.

També et pot interessar

stats