La Comunitat Valenciana tindrà un representant en Segona Divisió la temporada que ve

L'Elx i el Vila-real B es disputaran a doble partit una plaça en la categoria de plata del futbol espanyol.

El Vila-real B celebra el seu triomf davant el Fuenlabrada
El Vila-real B celebra el seu triomf davant el Fuenlabrada / Vila-real CF

La fase final d'ascens a Segona Divisió tindrà accent valencià. El Vila-real B i l'Elx lluitaran per aconseguir una de les places que donen accés a jugar la temporada que ve en Segona Divisió. Groguets i il·licitans es jugaran a doble partit el somiat ascens.

El primer partit es disputarà aquest dissabte a les 18.30 h a l'estadi Martínez Valero mentre que la tornada serà a Vila-real el cap de setmana del 23 i 24 de juny.

Els dos equips han arribat fins a aquesta eliminatòria final després de 38 partits de lliga regular i 4 encontres més de promoció.

El filial groguet va acabar en la segona posició del grup III de Segona B. Gràcies a això ha tingut el factor camp a favor en les dues rondes prèvies de la fase d'ascens, en què s'ha desfet del Bilbao Athletic i del Fuenlabrada, a més, jugarà la tornada de l'eliminatòria contra l'Elx a casa.

L'equip il·licità va acabar la lliga regular en la tercera plaça i ha hagut de superar en la lligueta d'ascens el Reial Múrcia i el filial de l'Sporting amb el veterà davanter Nino, de 38 anys, com a peça clau en les victòries de l'últim tram de la temporada.

L'enfrontament entre els dos equips valencians assegura la presència d'un conjunt valencià en la Segona Divisió de plata del futbol nacional.

També et pot interessar

stats