Competició arxiva la denúncia de l'Elx per alineació indeguda de Gavi

L'equip il·licità té ara deu dies hàbils per a interposar un recurs davant el Comité d'Apel·lació

Gavi condueix una pilota al Martínez Valero
Gavi condueix una pilota al Martínez Valero / LaLiga

El Comité de Competició de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha arxivat la denúncia que l'Elx va interposar per alineació indeguda del futbolista del FC Barcelona Pablo Páez Gavira, Gavi en el partit de Lliga disputat entre els dos equips l'1 d'abril, en considerar que el jugador estava reglamentàriament inscrit.

La resolució de l'òrgan federatiu conclou que Gavi "complia totes les condicions exigides en l'article 248.1" del reglament general, "que enumera els requisits generals que han de complir els futbolistes per a ser alineats" en partits oficials.

En la reclamació presentada el 4 d'abril, l'Elx entenia que la llicència federativa del migcampista del Barcelona estava cancel·lada després de no aprovar LaLiga el seu canvi de fitxa al primer equip, per la qual cosa considerava que, segons l'article 141 de l'RFEF, Gavi no podria tornar a jugar en una mateixa temporada després del seu doble canvi de fitxa.

"En cap moment, en conseqüència, es cancel·lar la llicència del jugador, i no pot entendre's vulnerat l'article 141.5 del Reglament General federatiu", defensa l'òrgan federatiu en la seua resolució.

També et pot interessar

stats