El Comité de Competició denega l'ajornament del Vila-real - Alabés

També ha denegat l'ajornament del partit entre el Sevilla i el FC Barcelona

Competició no ajorna el partit entre el Vila-real i l'Alabés
Competició no ajorna el partit entre el Vila-real i l'Alabés / Twitter: @VillarrealCF

El Comité de Competició ha denegat l'ajornament dels partits de la quarta jornada de la Lliga entre el Vila-real i l'Alabés i entre el Sevilla i el Barcelona, fet que els obligarà a jugar el cap de setmana de l'11 i 12 de setembre, just després de l'arribada dels internacionals i a pocs dies del debut en la Champions League.

En el cas concret del Vila-real, el conjunt groguet debutarà a l'estadi de la Ceràmica en la competició europea el dimarts 14 a les 21:00 hores. Per aquest motiu, els d'Unai Emery haurien de jugar divendres o dissabte per a poder tindre temps per a descansar de cara a aquest trascendental partit.

Però aquesta situació provocaria que els huit jugadors que ara mateix estan concentrats amb les seues seleccions, Gerard Moreno, Raúl Albiol, Yeremy Pino, Aissa Mandi, Gero Rulli, Foyth, Pervis Estupiñán i Boulaye Dia, arribaran amb molt poc de temps de descans d'aquestes concentracions.

En el cas de l'altre partit entre equips espanyols perjudicats, el Sevilla està en la mateixa situació, ja que compta amb onze jugadors internacionals, i també disputa Champions League el dimarts 14 contra el RB Salzburg austríac. Per la seua banda, el Barça, que juga a Sevilla aqueix cap de setmana, també té un partit importantíssim aquell dimarts en el debut en Champions League contra el Bayern de Munic.

LaLiga anuncia que impugnarà la decisió

En un comunicat LaLiga ha confirmat que impugnarà la referida resolució de "la presidenta del Comité de Competició, dictada per delegació del president de la RFEF", per considerar "que no és ajustada a dret".

"El motiu d'aquestes sol·licituds és poder mantenir la integritat de la competició a conseqüència de l'extensió del període FIFA de setembre (confederació de CONMEBOL) establit per la Circular 1776 de 13 d'agost, fixant-se la finalització d'aquest període el dijous 9 de setembre (matinada del divendres 10 a Europa, aterrant molts jugadors a Espanya el dissabte al matí i havent de jugar partits hores després)", ha insistit la patronal.

També et pot interessar

stats