Comença la Copa del Rei amb nou equips valencians

El CFI Alacant, l'equip valencià més modest que disputa la Copa del Rei 2021-2022
El CFI Alacant, l'equip valencià més modest que disputa la Copa del Rei 2021-2022

Aquesta setmana comença una nova edició de la Copa del Rei. Enguany competeixen fins a nou equips valencians que tractaran d'anar passant eliminatòries fins a fer-se un lloc entre els millors i, qui sap, si amb el títol.

El Vila-real serà el primer que entrarà en acció. Serà a l'estadi de Riazor contra el Victòria gallec aquest dimarts. L'Alcoià també jugarà dimarts al camp del Badajoz, equip de la Primera RFEF.

El dimecres serà el torn de l'equip valencià més humil que participa en la competició, el CFI Alacant. Als de Regional Preferent els va tocar el premi gran de jugar contra un equip de Primera Divisió, que en aquest cas és el Betis. Una hora abans, l'Alzira rep el Fuenlabrada de Segona Divisió, equip entrenat pel valencià Josep Lluís Oltra.

La grossa de partits d'equips valencians serà el dijous. Tres equips de Primera Divisió, un de Primera RFEF i un de Segona RFEF.

En primer lloc, el Llevant començarà el seu partit a les 19:00 hores contra l'Huracán de Melilla. Només mitja hora després, el València visitarà l'Utrillas aragonés. A les 20:00 hores serà el torn del Castelló, que s'enfrontarà a l'Atlètic Pulpileño, equip de la província d'Almeria.

Els dos últims conjunts en jugar seran l'Eldense, que rebrà el Rayo Majadahonda; i l'Elx que visitarà el camp del Leioa basc, equip que juga en la Tercera RFEF.

També et pot interessar

stats