Comença el ball de possibles entrenadors en el Llevant

El tècnic de l'Atlètic Llevant es postula com un dels candidats, al costat de Juanfran, Sergio González, Xisco Muñoz i Javi Pereira

Alessio Lisci, Juanfran García, Sergio González, Xisco Muñoz i Javi Pereira sonen per a entrenar el Llevant
Alessio Lisci, Juanfran García, Sergio González, Xisco Muñoz i Javi Pereira sonen per a entrenar el Llevant

Amb la destitució de Paco López com a entrenador del Llevant, comença el ball d'entrenadors per a substituir-lo. A la palestra han eixit quatre noms que podrien ser els successors de qui ha sigut un dels millors entrenadors del conjunt granota.

Alessio Lisci

L'actual entrenador de l'Atlètic Llevant ha sigut l'encarregat d'entrenar la primera plantilla aquest dilluns. L'italià, de 35 anys, és un tècnic de la casa, que està en el club des de 2011, quan va sol·licitar fer pràctiques. La passada campanya va promocionar el filial granota, que ara juga en la Segona RFEF, quan el club va acomiadar Tevenet. Abans d'això, era l'entrenador del juvenil A, amb el qual va aconseguir guanyar la Lliga.

Juanfran García

Un vell conegut de l'afició granota. Juanfrann va ser jugador del filial del Llevant i jugador del primer equip en dues èpoques diferents. Del 1993 al 1997 i del 2009 al 2016, any en què es va retirar dels terrenys de joc.

Com a entrenador, Juanfran ha dirigit el Lugo en Segona Divisió, el qual va aconseguir salvar del descens en la temporada 2019-2020 amb quatre victòries i dos empats en els sis partits que va estar al capdavant aquella temporada. En la següent, el club va prescindir d'ell en la cinquena jornada després d'haver perdut quatre dels cinc primers partits.

Des d'aleshores està sense equip i col·labora en diversos programes radiofònics d'aquesta casa.

Sergio González

El de l'Hospitalet de Llobregat és, de tots els candidats, el que més experiència té com a entrenador al màxim nivell. Sergio González ha dirigit en Primera Divisió l'Espanyol i el Valladolid, amb el qual va sumar 199 partits en total, amb un 33,2% de victòries.

González també coneix el club. De fet, el català s'hi va retirar la temporada 2010-2011, on va jugar 16 partits entre Lliga i Copa del Rei.

Xisco Muñoz

Altre dels entrenadors que sona per a substituir Paco López és Xisco Muñoz. El de Manacor també va ser jugador granota entre 2009 i 2011 i coneix molt bé el club i la ciutat.

Com a entrenador, Xisco ha entrenat el Dinamo de Tbilisi, de Geòrgia, on es va proclamar campió de lliga l'any 2020, fet que va cridar l'atenció del Watford anglés de la segona divisió anglesa, que el va fitxar per a ser el tècnic del conjunt durant la temporada 2020-2021 i al qual va ascendir a la Premier League. Ara, davant de la crisi de resultats dels del nord de Londres, Xisco Muñoz ha sigut destituït i, immediatament després, sona per a ser el nou tècnic granota.

Javi Pereira

L'últim que ha sonat per a substituir a Paco López és Javi Pereira. L'extremeny va ser segon entrenador de Juan Ignacio Martínez quan el Llevant es va classificar per a l'Europa League. Ara es troba en el Henan Jiaye de la Superlliga xinesa on l'any passat va aconseguir la permanència.

Pereira també ha sigut director esportiu del Fulham anglés i segon entrenador d'Óscar García i de Jordi Cruyff.

També et pot interessar

stats