Colp d'autoritat del València Mestalla

L'equip de Miguel Ángel Angulo ha golejat 0-6 el fins ara líder del grup tercer de Segona RFEF, l'Espanyol B

Javi Guerra, en una acció del partit
Javi Guerra, en una acció del partit / València Mestalla

La dotzena jornada del grup tercer de Segona RFEF ha deixat dues victòries i dues derrotes valencianes. El València Mestalla ha golejat el fins ara líder i l'Alzira ha eixit de la zona perillosa amb el segon triomf consecutiu. La creu ha sigut per a l'Atlètic Saguntí, que ha caigut contra el Deporitvo Aragón i, sobretot, per a l'Hèrcules, que ha perdut 0-4 a casa contra el Lleida i cau a zona de descens entre crits d'aficionats demanant la dimissió de la directiva encapçalada per Enrique Ortiz.

Exhibició del Mestalla

El València Mestalla tenia, a priori, un compromís difícil en la visita a l'Espanyol B, líder del grup tercer de Segona RFEF. Però l'equip entrenat per Miguel Ángel Angulo no s'ha acovardit i ha aconseguit una golejada d'escàndol (0-6).

Javi Guerra i Fran Pérez han avançat el filial valencianista en la primera part, i Alberto Marí, amb un hat-trick, i Diego López han arredonit la festa en la represa. Aquest triomf permet al Mestalla situar-se en la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF.

L'Alzira agafa aire

L'Alzira ha obtingut la segona victòria seguida en véncer 2-1 l'Olot al Luis Suñer Picó. Aquest resultat permet a l'equip entrenat per Marc García abandonar la zona de perill del grup, que ha estat ocupant durant les últimes cinc jornades.

Un gol d'Álvaro en la primera part ha avançat els de la Ribera Alta, que han ampliat l'avantatge mitjançant Javi Serra només començar la represa. Els catalans han retallat distàncies poc després, però el marcador ja no s'ha mogut i l'Alzira ha sumat tres punts que li permeten començar a mirar cap amunt.

L'Hèrcules toca fons

L'Hèrcules ha patit la tercera derrota en quatre jornades i cau a la zona de descens a Tercera RFEF. El Lleida ha golejat 0-4 l'equip entrenat per Ángel Rodríguez al Rico Pérez, i l'afició present a l'estadi ha demanat la dimissió d'Enrique Ortiz i tota la seua directiva.

El partit ha estat marcat per l'expulsió per roja directa de Truyols en el minut 12. Un minut després, David López ha avançat els catalans i Monterde ha marcat el segon abans del descans. En la represa, el Lleida ha ampliat l'avantatge visitant amb la indignació de l'afició local, que demana responsabilitats a la llotja veient la deriva de l'equip en l'any del centenari.

Derrota de l'Atlètic Saguntí

L'Atlètic Saguntí ha vist truncada la ratxa de cinc jornades sense perdre en caure per 1-0 contra el Deportivo Aragón, el filial del Saragossa. Un gol solitari de Saturday en la segona part ha sigut suficient perquè l'equip local aconseguisca el triomf.

L'equip entrenat per Gerard Albadalejo es queda en la zona mitja de la classificació, amb 15 punts. La setmana que ve rebrà al Nou Camp de Morvedre l'Ebro amb l'objectiu de tornar a la senda del triomf.

També et pot interessar

stats