Colp d'autoritat del Castelló a La Rosaleda (0-1)

L'equip alb-i-negre manté el lideratge i amplia a dotze punts la renda sobre el tercer classificat

Iago Indias, en una acció del partit
Iago Indias, en una acció del partit / Twitter: @cdcastellon

El Castelló ha fet un pas més cap a l'anhelat ascens a Segona Divisió després de derrotar un rival directe, el Màlaga, a domicili (0-1). Amb aquesta nova victòria, l'equip alb-i-negre es manté líder del grup segon de Primera RFEF, amb dos punts més que el seu perseguidor, l'Eivissa.

Els de Dick Schreuder no han especulat i han eixit a La Rosaleda a pels tres punts. De fet, en el minut 2 de joc ja li han anul·lat un gol a De Miguel per fora de joc. El Castelló ha continuat atacant i encara li han invalidat un altre gol, en aquest cas a Moyita.

Tot i la bona primera part, Schreuder ha donat entrada a Manu Sánchez en el lloc de Traoré. I no ha pogut estar més encertat, perquè Manu Sánchez, de cap, ha marcat l'únic gol del duel, després d'una bona assistència de Salva Ruiz des de la banda esquerra. L'equip alb-i-negre no ha patit per a certificar el triomf, el setzé en vint jornades, que li fa obrir una escletxa de dotze punts respecte al tercer classificat, el Còrdova.

L'Intercity deixa escapar el triomf

L'Intercity només ha pogut sumar un punt a l'Antonio Solana, després de no passar de l'empat contra el Recreativo Granada (1-1). Soldevila ha avançat els alacantins en el minut 77 i, ja en temps afegit, quan es donava per feta la victòria, ha arribat el gol andalús per a restablir la igualada. Els d'Alejandro Sandroni són huitens, amb 29 punts, dotze per damunt de la zona de descens.

L'Eivissa trenca la ratxa de l'Alcoià

L'Alcoià ha vist truncada la ratxa de tres triomfs consecutius, després de caure per 3-0 contra el segon classificat, l'Eivissa. El partit se'ls ha posat costera amunt als de Vicente Parras massa prompte, ja que els balears s'han avançat en el marcador en el minut 7. Dos gols locals més en la represa han acabat amb les esperances alcoianes de puntuar. A pesar de l'entropessada, la zona de descens a Segona RFEF encara queda a huit punts.